"Και μες στην τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απ' την δούλεψή της."

Wednesday, 11 June 2014

Έρχεται το Dreamland

Ένα άκρως μουσικό καλοκαίρι θα είναι το φετινό με πολλά φεστιβάλ και μουσικά event για τους απανταχού μουσικόφιλους στην Ελλάδα. Για τους πολύ απαιτητικούς, ωστόσο, το άγιο δισκοπότηρο των καλοκαιρινών μουσικοδιοργανώσεων θα αποτελέσει το φρέσκο για τα ελληνικά δεδομένα Dreamland. Το Dreamland έρχεται τον Ιούλιο στην Ελλάδα να μας κουνήσει στους ξεφαντωτικούς του ρυθμούς σε μια άνευ προηγουμένου εκδήλωση. Το καλοκαίρι λοιπόν του 2014 θα ξεπροβάλλει το πρώτο μεγάλων προδιαγραφών μουσικό φεστιβάλ που έχει διεξαχθεί μέχρι στιγμής στα πάτρια εδάφη και βασίζεται στα πρότυπα άλλων μεγάλων διοργανώσεων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο όπως τα Tomorrowland, Mysteryland. (Το Tomorrowland λαμβάνει χώρα στο Βέλγιο, στην πόλη Μπουμ από το 2005, φιλοξενώντας κάθε χρόνο μεγάλα ονόματα της ηλεκτρονικής σκηνής, ενώ το Mysteryland διοργανώνεται στηνν Ολλανδία από το 1993.)
http://fests.eu/upload/news/tomorrowland2010-4.jpg
Tomorrowland, Βέλγιο

Το ελληνικό Dreamland θα διαρκέσει ένα μονάδικό τριήμερο από τις 25-27 Ιουλίου και φιλοδοξεί να μας μεταφέρει σε ένα μαγευτικό ταξίδι στο χρόνο σε μια “ονειροχώρα” ατέλειωτου χορού και μουσικής όπως υπόσχεται και το όνομά του. Τα ηνία του ταξιδιού έχουν αναλάβει πάνω από 30 κορυφαίοι Έλληνες DJS της dance κι ηλεκτρονικής σκηνής. Ανάμεσα τους θα παρευρεθούν οι Ανδριανός Παπαδέας, Κρίστιαν Κάμβας, Τζώνυ Γεροντάκης, Playmen, Mossel, G Pal, Pete Cave, Vanphil και πολλοί άλλοι. Τα κριτήρια με βάση τα οποία έγινε η επιλογή τους αφορούν τα βιογραφικά τους και την πορεία τους το τρέχον έτος σε Ελλάδα και εξωτερικό.( παραγωγές, συνεργασίες, δισκογραφικές δουλειές.) 
Παρακάτω θα πάρετε μια γεύση από τους καλλιτέχνες που θα παρευρεθούν.

 Playmen-Balloons


Mossel- In your heart

Προχωρώντας στην δομή του event έχει ανακοινωθεί πως τους DJS και παραγωγούς θα πλαισιώνουν διάφορα καλλιτεχνικά show με χορευτές και διάφορα άλλα ιδιαίτερα δρώμενα με την βοήθεια ηθοποιών, κλόουν, και ξυλοπόδαρων. Όσον αφορά τα μουσικά stage, αυτά θα είναι τέσσερα. Το κεντρικό που θα χαρίζει ευχάριστες μουσικές στιγμές κατά τις βραδινές ώρες, δυο που θα καλύπτουν την πρωινή ψυχαγωγία και ένα δίπλα στους χώρους εστίασης που θα έχει χαρακτήρα ανάπαυσης για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τη μεσημεριανή τους σιέστα. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την μεγάλη προσέλευση μουσικόφιλων που αναμένεται, προδιαγράφουν τη διεξαγωγή του μεγαλύτερου Dance Festival που έγινε ποτέ στον ελλαδικό χώρο.
Αναφορικά με το χώρο που θα πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ οι συντεταγμένες μας οδηγούν λίγο
έξω από την Αρχαία Ολυμπία δίπλα στις όχθες του ποταμού Αλφειού, κοντά σε ένα πανέμορφο δάσος που παλαιότερα διεξαγόταν και το Alfios Eco Festival με σκοπό την προστασία και την ανάπτυξη της λεκάνης του ποταμού Αλφειού.
Προς αποφυγήν οποιασδήποτε καταπάτησης και καταστροφής του φυσικού περιβάλλοντος οι υπεύθυνοι δήλωσαν πως πρόκειται να πάρουν τα κατάλληλα μέτρα για να προστατευθούν στο έπακρο οι φυσικές ιδιομορφίες της περιοχής κι οι όποιες εικαστικές παρεμβάσεις θα ολοκληρωθούν πάντα με σεβασμό στη φύση. Στις εγκαταστάσεις, έχει οργανωθεί χώρος κατασκήνωσης για τους φιλόδοξους μποέμ και φυσιοδίφες που θα παρακολουθήσουν περισσότερες από μία ημέρες, αλλά και παροχή όλων των απαραίτητων υποδομών, όπως φαρμακεία, ντους, τουαλέτες, νερό, ηλεκτρικό, εστιατόρια και καφετέριες. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα 15 ευρώ για τη μία μερα, συνεχίζουν στα 40 ευρώ για ολόκληρο το τριήμερο ενώ για τις τρεις ημέρες σε συνδυασμό με διαμονή σε καμπινγκ αγγίζουν τα 50 ευρώ. Τέλος, οι υπεύθυνοι προνόησαν και για τους πιο τολμηρούς και λάτρεις των φυσικών δραστηριοτήτων με χώρους rafting, canoeing, mountain biking ακόμα και λούνα παρκ.

Κάντε κλικ παρακάτω για να βρεθείτε στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ.
Η ιστοσελίδα του φεστιβάλ

No comments:

Post a Comment